31.07.2006

OMEG

..."E" as in "expensive"

Articol in Gandul:

Biserica Ortodoxă Română ar putea deveni independentă în totalitate faţă de stat prin impunerea unui impozit religios
A amintit de modelul german unde credincioşii plătesc Bisericii sau cultului religios din care fac parte un impozit din salariu de opt la sută, din care statul reţine două sau trei procente..


luat la palme


Precum un televizor de calitate (gen Opera, Diamant, Elcrom) de prin anii '80, si laptopurile IBM reactioneaza la cele mai tari device-uri - pumnu' si palma. Un articol aici.

30.07.2006

ADN test

You are a Genuine Analyst.

Asta a fost rezultatul unui test online destul de tare ( e mare , poate tine in jur de juma ora). Ca de obicei, trebuie sa iesi bine: As a charismatic kind of person, you tend to be energized by other people and enjoy their company, sau Your independent streak allows you to make decisions efficiently and to trust your instincts. Ce sa mai zici... merci, nu stiam...

29.07.2006

Fredo and Pidjin

Fredo and Pidjin sunt doi porumbei , personaje in comics-urile facute de doi romani; mai adaugam si un gugustiuc sau o veverita in amestec si am dat peste niste comicsuri super-tari.
Nu'sh de ce, mi-am adus aminte de PRIKOKE . Probabil pentru ca sunt rare creatiile romanesti de genu' asta.

Breakfast of champions

Cam care or fi ingredientele mesei copioase ( bucatarie vietnameza) servite de acesti domni din poza (uploadata de caffeineguy)